Innholdsfortegnelse:

For tukling med bevis?
For tukling med bevis?
Anonim

Forbrytelsen med å tukle med bevis er en tredjegradsforbrytelse i Florida og kan straffes med inntil fem (5) års fengsel, fem (5) års prøvetid, og 5000 dollar i bøter. Å tukle med bevis tildeles en nivå 3 lovbrudds alvorlighetsgrad i henhold til Floridas straffelov.

Hvor alvorlig er en tukling med bevis?

Den amerikanske regjeringen tar tukling med bevis svært alvorlig. En person som blir dømt for forbrytelsen i henhold til føderal lov kan risikere en fengselsstraff på ikke mer enn 20 år, en bot, eller begge deler. (18 U. S. C. § 1519.)

Hva slags forbrytelse er tukling med bevis?

I henhold til statlig lovgivning er tukling med bevis definert på en relativt bred måte. En tilt alt kan potensielt bli siktet for denne lovbruddet - en forbrytelse-hvis de ødelegger, endrer, skjuler eller forfalsker bevis knyttet til en pågående kriminell etterforskning eller rettssak.

Hva skjer når politiet tukler med bevis?

Derfor, når bevisforfalskning forekommer, kan det føre til i en alvorlig rettsfeil En skyldig kan gå fri, eller en uskyldig part kan gå i fengsel for noe han/hun gjorde ikke. Når det oppdages eller mistenkes, kan tukling med bevis berettige egne, separate siktelser.

Hvordan beviser du tukling?

For å bli dømt for bevismanipulering, må påtale bevise utover rimelig tvil at du bevisst og bevisst har skjult, ødelagt eller på annen måte endret bevis Du kan ikke bli siktet for bevistukling hvis du endret bevis ved et uhell eller gjorde det uvitende.

Anbefalt: