Innholdsfortegnelse:

Er mercerisert bomullstråd 100 bomull?
Er mercerisert bomullstråd 100 bomull?
Anonim

Mercerized Cotton Thread - 100 % bomullstråd som fortsatt er silkemyk. Mercerisert bomull eller egyptisk bomull går gjennom en spesialisert prosess som gjør naturlige fibre mer lysende og sterkere.

Hva er forskjellen mellom bomull og mercerisert bomull?

Mercerisert bomull er en spesiell type bomullsgarn som er mer skinnende enn vanlig bomull Det er også sterkere, tar fargen litt lettere, produserer mindre lo og er mer motstandsdyktig mot mugg. Det kan heller ikke krympe eller miste formen like mye som "vanlig" bomull.

Kan mercerisert bomullstråd varmes i mikrobølgeovn?

Svar: Det er 100 % bomull og kan brukes til mikrobølgeprosjekter.

Er all mercerisert tråd bomull?

Selv om enkelte tråder av lavere kvalitet kanskje ikke er mercerisert, er enhver lang stift og ekstra lang stift bomullstråd mest sannsynlig mercerisert selv om den ikke er merket som sådan. Bomullstråder av lavere kvalitet er ofte merket med mercerisert bomull når det ikke er noe annet å skryte av.

Er mercerisert bomull ren bomull?

Først av alt er mercerisering bare en prosess med ren bomullsbehandling Forskjellene mellom egyptisk bomull, satin og percale. Kostnaden for percale ark avhenger av trådantallet og typen bomull som brukes. Denne prosessen får fibrene til å svelle, noe som resulterer i at tråden lettere aksepterer fargestoffer.

Anbefalt: