Innholdsfortegnelse:

Hvor bodde håndverkere i det gamle Egypt?
Hvor bodde håndverkere i det gamle Egypt?
Anonim

Finansert av den regjerende farao, inkluderte de steinhuggere, gipsere, tegnere, skulptører, snekkere, snekkere, malere og skriftlærde, og de bodde i kunstnerlandsbyer eller 'verksteder'med familiene deres.

Hva levde håndverkere i i det gamle Egypt?

De fleste håndverkere ville jobbe sammen i verksteder som ble ansett som offisielle. Dette ville bety at de ble skapt av kongefamilien, og de ville vanligvis være plassert i et tempel eller i et kongelig verksted.

Hvor bodde de egyptiske håndverkerne?

Dermed hadde noen håndverkere vanskeligere liv enn andre. De fleste håndverkere jobbet i verksteder sammen med andre håndverkere. Gjenstander til templer eller farao ble laget i tempelverksteder eller palassverksteder.

Hvor bodde arbeidere i det gamle Egypt?

Egyptiske bønder ville ha bodd i enkle hus av gjørmemur som bare inneholdt noen få møbler: senger, krakker, bokser og lave bord. Tverrsnitt av et typisk hus i arbeiderlandsbyen ved Deir el-Medina Arbeiderne som bygde gravene i Kongenes dal bodde i denne landsbyen.

Hvor bodde gamle egyptiske håndverkere?

The Daily Life and Work of Artisans

Handverkere var en klasse midt i det egyptiske samfunnet. De og familiene deres bodde i beskjedne hjem. Husene deres var vanligvis rektangulære og knapt 10 meter lange. Tre rom strukket fra forsiden til baksiden.

Anbefalt: