Innholdsfortegnelse:

Fungerer endogene ketoner?
Fungerer endogene ketoner?
Anonim

En studie fant at eksogene ketontilskudd kan redusere appetitten i over fire timer når de tas i fastende tilstand, men annen forskning tyder på at de kan hindre vekttap. Inntil mer forskning er tilgjengelig, er det ingen reell støtte for å bruke ketontilskudd som hjelpemiddel for vekttap.

Hjelper eksogene ketoner deg med å komme inn i ketose?

Eksogene ketoner inntas ofte som et kosttilskudd eller gjennom matinntak. De kan sette deg i en tilstand av ketose , 3, men kroppen er ikke "teknisk" ketogen fordi ketonene ble levert fra en ekstern kilde (som betyr at kroppen ikke produserte dem fra fettlagre).

Hvorfor virker eksogene ketoner?

Som forfatterne av en studie fra 2016 noterer, virker eksogene ketoner som en alternativ energikilde for kroppen under intensiv trening Som sådan bidrar de til å redusere melkesyreproduksjonen. Studieresultatene antydet at eksogene ketoner kunne forbedre en persons atletiske ytelse med omtrent 2%.

Hvor lang tid tar det før eksogene ketoner virker?

Griffin sier at de jobber raskt (på 10 til 15 minutter, i motsetning til en time for s altene) og effektivt, men de er dyrere, har en mer- opprørende smak, og er vanskeligere å finne (HVMN er et amerikansk selskap som selger dem).

Hvor mange ganger om dagen kan du ta eksogene ketoner?

For å opprettholde ketose må du imidlertid ta en dose annenhver til tredje time, doble eller tredoble disse tallene. Produsenter av ketontilskudd anbefaler å ta opptil tre porsjoner per dag.

Anbefalt: