Innholdsfortegnelse:

Hvor mye koster villanova lovskoleundervisning?
Hvor mye koster villanova lovskoleundervisning?
Anonim

Villanova Universitys Charles Widger School of Law er en jusskole ved Villanova University i Pennsylvania. School of Law åpnet i 1953, er godkjent av American Bar Association og er medlem av Association of American Law Schools.

Er Villanova Law School verdt?

Nei, Villanova er ikke verdt det for biglaw. Hvis du vil ha et realistisk skudd på biglaw, bør du sikte på T13. Du kan få det fra lavere rangerte skoler, men jeg ville ikke prøvd det uten en full tur.

Har Villanova et godt jussprogram?

Villanova University er rangert som nr. 53 (uavgjort) i beste jusskoler. Skoler er rangert i henhold til deres prestasjoner på tvers av et sett med allment aksepterte indikatorer for fortreffelighet.

Hvor mye koster en 4-årig jusgrad?

I henhold til U. S. News and World Reports årlige undersøkelse av over 197 jusprogrammer, er gjennomsnittskostnaden for å gå på en privat jusskole $43, 020 og å gå på en offentlig jussskole koster i gjennomsnitt $26 264 for innbyggere i staten og $39 612 for studenter utenfor staten.

Er Villanova vanskelig å komme inn i?

Villanova-opptak er very selective med en akseptgrad på 28 %. Studenter som kommer inn i Villanova har en gjennomsnittlig SAT-poengsum mellom 1320-1470 eller en gjennomsnittlig ACT-score på 31-34. Den vanlige søknadsfristen for opptak for Villanova er 15. januar.

Anbefalt: