Innholdsfortegnelse:

Spiser geiter moringablader?
Spiser geiter moringablader?
Anonim

Forbedret melkemengde med 12 % med inkludering av Moringa i geitens diett. Økt TUFA-melkeinnhold med 21,8 % med inkludering av Moringa i kosten. Inkludering av Moringa i kosten økte CLA-melkeinnholdet med 54 %. Redusert TSFA-innhold i melk med 9,5 % hos geiter fôret med Moringa-blader.

Er Moringa bra for geiter?

Moringa-blader inneholder en god mengde betakaroten, vitamin C, kalsium, magnesium og jern. Ernæringsprofilen er presentert i Tabell – 2. Siden Moringa-bladene er rike på protein, kan de brukes som fôr til melkedyr og andre dyr som geiter. 92 % av proteinet som finnes i Moringa er fordøyelig.

Hvilke dyr spiser moringa?

“Mørbær-, moringa- og tithonia-bladmåltider er rike på protein og proteinene, spesielt i moringa, er av meget god kvalitet; de er mye brukt, ikke bare som erstatning for konvensjonelt fôr i dietter til drøvtyggere, men også i dietten til enmagede dyr som griser, fjærfe og kaniner

Kan Moringa mates til dyr?

Moringa-blader kan med hell supplere lavkvalitetsfôrfôr og forbedre dyrenes ytelse. Men når det ble inkludert i drøvtyggeres dietter for å erstatte kraftfôr (kommersielt, solsikkemel, soyamel), hadde dyrs ytelse en tendens til å bli redusert. Moringa-blader mates vanligvis ferske til drøvtyggere

Er Moringa bra for husdyr?

Moringa oleifera (M. oleifera) er en bemerkelsesverdig art med høy næringsverdi og god biomasseproduksjon, som kan brukes som husdyrfôr.

Anbefalt: