Innholdsfortegnelse:

Passer briller over briller?
Passer briller over briller?
Anonim

Svaret er JA! De fleste bedrifter lager nå ski- og snøbriller som du kan kjøpe for å ha over brillene. Disse kalles OTG-briller (over brillene). Vi vet alle at briller er en av de viktigste utstyrsdelene du kommer til å kjøpe.

Hvordan bruker du briller med briller?

Hvis du bestemmer deg for å bruke brillene dine under skibrillene, velg vernebriller som er en størrelse større for å få plass til brillene dine. Pass alltid på at du prøver brillene med brillene før du reiser for å sikre at de sitter tett på ansiktet ditt – dette vil bidra til å forhindre at linsene dugger til.

Hva passer over briller?

Se linseveiledning. Fitover-briller er designet for å brukes over vanlige reseptbelagte briller, og gir et billigere alternativ til å bestille spesi altilpassede EnChroma-briller. Alle Fitover-briller tilbyr den samme spektrale linseteknologien utviklet for å maksimere fargeforbedring.

Er det rart å bruke solbriller over briller?

Tro det eller ei, det er folk som setter seg med solbriller rett over reseptbelagte briller. Den er ikke ideell på noen måte og er faktisk mer ubehagelig enn å ha på seg polariserte solskjermer. solbrillene vil sannsynligvis ripe opp brillene under

Hvor mye koster EnChroma-briller?

I 2010 grunnla de EnChroma, og det første brilleparet ble utgitt i 2012. EnChromas briller koster rundt $269 for barn og $349 for voksne EnChromas nettsted gjør det klart at brillene deres vil ikke kurere fargeblindhet, akkurat som lesebriller ikke kurerer langsynthet.

Anbefalt: