Innholdsfortegnelse:

Påvirker depresjon arbeidsmoralen?
Påvirker depresjon arbeidsmoralen?
Anonim

Depresjon, ubehandlet, kan ha en betydelig innvirkning på arbeidsytelsen. Det bidrar til presenteeism, eller ansatte på jobb, men ikke engasjerte og fravær, eller ansatte som mangler arbeidsdager.

Kan depresjon få deg til å jobbe hardere?

Hvis du lider av depresjon, kan du noen ganger synes det er vanskelig å utføre oppgavene du må gjøre som en del av jobben din. Noen ganger kan det til og med være for vanskelig å gå på jobb. Ikke bekymre deg, du er ikke alene.

Kan psykisk helse påvirke arbeidsmoralen?

Psykiske helseproblemer påvirker arbeidsgivere og bedrifter direkte gjennom økt fravær, negativ innvirkning på produktivitet og fortjeneste, samt økte kostnader for å håndtere problemet. [4] I tillegg påvirker de ansattes moral negativt.

Hvordan påvirker depresjon arbeidsproduktiviteten?

PURPOSE Depresjon er assosiert med redusert arbeidsfunksjon, inkludert fravær, nedsatt produktivitet og redusert jobbbevaring.

Kan depresjon føre til at du går glipp av jobb?

Igjen, det er viktig å merke seg at depresjon er den ledende årsaken til funksjonshemming over hele verden. Selv med behandling er det mulig at symptomene dine er ille nok til å gjøre det vanskelig å jobbe en 40-timers arbeidsuke.

Anbefalt: